Bedrijven uit Gilze en Rijen


Gilze en Rijen is een plaats in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Het is een bruisende gemeente met tal van bedrijven die een belangrijke rol spelen in de lokale economie. In dit artikel zullen we een aantal van deze bedrijven uitlichten en de diverse branches waarin zij actief zijn bespreken.

Industriële sector

Binnen de industriële sector zijn er diverse bedrijven gevestigd in Gilze en Rijen. Een voorbeeld hiervan is Metaalbedrijf Janssen, een specialist in metaalbewerking en constructie. Zij leveren maatwerk oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Ook is er in Gilze en Rijen een chemisch bedrijf genaamd Chemieco, dat gespecialiseerd is in de productie van chemische stoffen voor diverse toepassingen.

Dienstensector

Naast de industriële sector zijn er ook veel bedrijven actief in de dienstensector. Zo is er een groot accountantskantoor genaamd Gilze en Rijen Accountants, dat financiële diensten verleent aan zowel lokale ondernemers als internationale bedrijven. Daarnaast zijn er diverse adviesbureaus gevestigd die ondernemers ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Detailhandel

De detailhandel is ook goed vertegenwoordigd in Gilze en Rijen. Er zijn meerdere supermarkten gevestigd, waaronder de bekende ketens Albert Heijn en Jumbo. Daarnaast zijn er ook verschillende speciaalzaken te vinden, zoals een ambachtelijke bakkerij en een bloemenwinkel. Voor de dagelijkse boodschappen kunnen inwoners van Gilze en Rijen dus terecht bij een ruim aanbod aan winkels.

Horeca

Ook in de horecabranche zijn er diverse bedrijven te vinden in Gilze en Rijen. Er zijn gezellige cafés en restaurants waar inwoners en bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er ook hotels en bed & breakfasts waar toeristen kunnen overnachten. De horeca speelt een belangrijke rol in het toerisme en de lokale economie van Gilze en Rijen.

Conclusie

Al met al zijn er tal van bedrijven actief in Gilze en Rijen, van industriële ondernemingen tot dienstverlenende bedrijven en detailhandel. Deze bedrijven dragen bij aan de economische groei en de werkgelegenheid in de regio. Wil je meer weten over de bedrijven uit Gilze en Rijen? Neem dan een kijkje in de bedrijvengids.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *